Acasa arrow Noutati
Sesiuni de instruire gratuite pentru studenți și masteranzi Imprimare E-mail
Facultatea de Administrație și Management Public, ASE București, organizează sesiuni de instruire în utilizarea unor programe de prelucrare statistică a datelor, realizarea prezentărilor și consultarea bibliotecii virtuale.

Sesiunile de instruire sunt gratuite fiind susținute financiar din bugetul proiectului. Parcurgerea integrală a sesiunilor de instruire se finalizează cu Atestat de participare.

Detalii...

 
Alegeri 2011 Imprimare E-mail
Departamentul de Administrație și Management Public și-a ales în ședința din data de 25 octombrie 2011 organele de conducere după cum urmează:
Director Departament: Conf. univ. dr. Cristina ALPOPI;
Membrii în Consiliul departamentului:
1. Lect. univ. dr. Ruxandra Irina POPESCU
2. Lect. univ. dr. Oana Matilda SABIE
 
Alegeri 2011 Imprimare E-mail
La secretariatul Departamentului de Administrație și Management Public au fost depuse în data de 19 octombrie 2011, ora 10,30 următoarele candidaturi pentru funcția de membru în Consiliul Departamentului de Administrație și Management Public:
 
1. Lect. univ. dr. Popescu Ruxandra Irina
2. Lect. univ. dr. Sabie Oana Matilda
 
19.10.2011
 
Stagiu gratuit de formare în Europa Imprimare E-mail

Centrul Internaţional de Management Public coordonat de Director Prof. univ. dr. Armenia Androniceanu, organizează în perioada 15 martie 2010 - 30 mai 2010 o selecţie internaţională pentru studenţii care doresc să efectueze un stagiu de formare gratuit pe o perioadă de 3 ani la universităţi de prestigiu din Europa.

Citeşte întregul anunţ!

 
Editura ASE Imprimare E-mail
”Compartiment dinamic al primei şcoli superioare în domeniul economiei, Editura ASE asigură baza informativă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, manualul universitar în formă clasică şi electronică reprezentând o importantă sursă de documentare atât pentru studenţi, cât şi pentru specialiştii în economie ”. Acum puteți cumpăra online cărțile editurii ASE.
 
Copyright 2018 Departamentul de Administratie si Management Public.