Acasa
Cuvânt înainte
 

Director Departament Administrație și Management Public,

Conf. univ. dr. Cristina Alpopi

O administrație transparentă și un management public eficace reprezintă condiții pentru dezvoltarea economică și socială a unei țări. Pornind de la această premisă, Departamentul de Administrație și Management Public din cadrul Academiei de Studii Economice din București urmărește să devină un centru de referință pentru cercetarea științifică și activitatea didactică din acest domeniu.”

Citeste mai departe...
 
Crearea specializării Administrație Publică
Încă din 1913 în conținutul legii de înființare a Academiei de Înalte Studii Comerciale și Industriale, promulgată prin Decretul Regal nr. 2978 din 6 aprilie 1913 publicată în M.O. nr. 12 din 13 aprilie 1913 a fost menționată la art. 1, lit. c misiunea specializării – Administrație Publica, respectiv “cea de a pregăti pentru funcțiunile administrației publice, cu caracter economic”.
Citeste mai departe...
 
Editura ASE
”Compartiment dinamic al primei şcoli superioare în domeniul economiei, Editura ASE asigură baza informativă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, manualul universitar în formă clasică şi electronică reprezentând o importantă sursă de documentare atât pentru studenţi, cât şi pentru specialiştii în economie ”. Acum puteți cumpăra online cărțile editurii ASE.
 
Copyright 2018 Departamentul de Administratie si Management Public.