Accueil
Cuvânt înainte
There is no translation avialable, please select a different language.
 

Director Departament Administrație și Management Public,

Conf. univ. dr. Cristina Alpopi

O administrație transparentă și un management public eficace reprezintă condiții pentru dezvoltarea economică și socială a unei țări. Pornind de la această premisă, Departamentul de Administrație și Management Public din cadrul Academiei de Studii Economice din București urmărește să devină un centru de referință pentru cercetarea științifică și activitatea didactică din acest domeniu.”

Lire la suite...
 
Le Departement d'Administration et Management Public

La création de la filière d’administration publique

Depuis 1913, le contenu de la loi portant création de l'Académie des Hautes Etudes Commerciales et Industrielles, promulguée par le décret royal no. 2978 du 6 Avril 1913 publiée au Journal Officiel no. 12 du 13 Avril 1913, mentionnait dans l'article 1, lettre (c), la mission de la filière d’Administration publique c’est à dire «celle de préparer les étudiants pour les besoins économique de administration publique».

Depuis l'année universitaire 1995-1996, cette tradition a été relancée par la création de la filière d’Administration publique dans le cadre de la Faculté de Management, et en 2003 le Département d’Administration et Management Public a été crée.

Lire la suite...
 
Editura ASE
There is no translation avialable, please select a different language.
”Compartiment dinamic al primei şcoli superioare în domeniul economiei, Editura ASE asigură baza informativă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, manualul universitar în formă clasică şi electronică reprezentând o importantă sursă de documentare atât pentru studenţi, cât şi pentru specialiştii în economie ”. Acum puteți cumpăra online cărțile editurii ASE.
 
Copyright 2018 Departamentul de Administratie si Management Public.